Edinburgh utazás szállással és repülőjeggyel
akár 61.208 Ft
Edinburgh, United Kingdom

Edinburgh utazás szállással és repülőjeggyel

Repülőjegy + Hotel
Az ár frissítve: 2021. június 21., hétfő - Indulás: 2021. július 10., szombat
ár személyenként akár
61.208 Ft
utasonként, 2 felnőtt esetén
Üdvözöl a Yourtrip2go

Az utazási ötlet tartalmazza a szállást két fős elhelyezéssel, a repülőjegyet illetékkel és a kis kézipoggyászt. Ajánlunk egy szállást, de a következő lépésekben másik hotelt is választhatsz. A keresés gombra kattintva testre szabhatod az utazást. A foglalás gombra kattintva így, ahogy van, lefoglalhatod, csak befrissítjük az árat mert az változhat, ahogy a repjegy vagy a szállás ára változik. Érdemes nálunk foglalni, mert felelősséget vállalunk azért az utazásért, amit nálunk vásárolsz, és garantáljuk a fizetés és az utad biztonságát. Ügyfélszolgálatunk telefonon, emailben áll rendelkezésedre, ha kérdésed van az utazással kapcsolatban, vagy módosítanál a foglaláson, az utazás alatt pedig éjjel-nappal hívhatsz minket, ha valamilyen problémád adódik.

A városról
Capital of the medieval kingdom of Scotland, Edinburgh is arguably the most beautiful city in Northern Europe. Still the centre of Scotland’s autonomous administrative establishments, Edinburg has become neither too modernized to be cold nor too large to be unattractive. Medieval alleyways cluster around an imposing castle, elegant 18th century townhouses sweep around lush parks, and culture thrives. Unquestioned centrepiece of the city, Edinburgh Castle looms into view around street corners for miles around. 11th century Queen Margaret’s Chapel, the oldest building in Edinburg, is contained within the castle walls. Walking towards the palace, you’ll pass the medieval dwelling called Gladstone’s Land, and Lady Stair’s House, a 17th century town house containing memorabilia of Scotland’s literary trinity of Burns, Scott and Stevenson. The final lap of the Mile, the city's old quarter, is the Canongate Tolbooth that houses the People's Story Museum and is one of its most recognizable landmarks. For a sweeping view of the city, climb Arthur’s Seat, a dormant volcano located in Holyrood Park. Calton Hill offers, as well, beautiful views of Edinburgh. But there's more to Edinburgh than sightseeing. For some urban flair check in to Stockbridge, a quaint community full of students, coffeeshops and good pubs. Every August the city celebrates the Edinburgh International Festival, three weeks of the finest music, theatre, opera and dance. Thousands of culture-minded visitors congregate here and the city does its best to keep them happy.
Az ár frissítve: 2021. június 21., hétfő - Indulás: 2021. július 10., szombat
Témák
Városlátogatás
Legkedvezőbb
Szolgáltatások
10 júl.
Utazás: Budapest-Edinburgh
Indulás
Ryanair Ryanair - FR1018
15:30 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
17:25 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
0 PC Közvetlen
Repülőjárat: FR1018 Üzemeltető:: FR
Osztály: Economy
Díj neve: Value
10 júl.
Szállás
3 éjszaka
Travelodge Edinburgh Haymarket Hotel
78%
A központtól 2,2 km-re van Csak szoba 24 EGLINGTON CRESCENT, EDINBURGH EH12 5BY Double Room
El Travelodge Edinburgh Haymarket hotel se encuentra a solo 1 milla del centro de la ciudad, que lo situa cerca de todas las vistas y sonidos, pero conservando un ambiente tranquilo, lejos del ajetreo y el bullicio. Desde este hotel se puede disfrutar de unos dias fuera de la Academia Real de Arte, el Palacio de Holyrood, el Castillo de Edimburgo, el estadio Murrayfield y la calle Princes. Despues de visitar todos los lugares de interes historico y tiendas fantasticas, vuelva al El Travelodge Edinburgh Haymarket hotel se encuentra a solo 1 milla del centro de la ciudad, que lo situa cerca de todas las vistas y sonidos, pero conservando un ambiente tranquilo, lejos del ajetreo y el bullicio. Desde este hotel se puede disfrutar de unos dias fuera de la Academia Real de Arte, el Palacio de Holyrood, el Castillo de Edimburgo, el estadio Murrayfield y la calle Princes. Despues de visitar todos los lugares de interes historico y tiendas fantasticas, vuelva al Travelodge Edinburgh Haymarket para una noche de paz sin ser molestado. En su amplia habitacion se encuentra el hogar perfecto, con cuarto de bano, una cama blanda, television y servicio de te y cafe. Para mayor comodidad y convenie
Bővebb információ
13 júl.
Utazás: Edinburgh-Budapest
Vissza
Ryanair Ryanair - FR1017
20:10 - Edinburgh, Edinburgh (EDI)
23:55 - Budapest, Budapest Ferenc Liszt (BUD)
0 PC Közvetlen
Repülőjárat: FR1017 Üzemeltető:: RR
Osztály: Economy
Díj neve: Value
ár személyenként akár
61.208 Ft
utasonként, 2 felnőtt esetén
Az útiterv tartalma
Úti cél 1
Járatok 2
Szálláshelyek 1

Utazási ötletek

Utazás, nyaralás, szállás egyszeruen
További utazási ötletek